KION

KION Kinderopvang De Boomgaard

Je vertrouwt je kind niet zomaar toe aan een ander. Wij weten dat. Breng je dochter of zoon met een gerust hart bij ons zodat je kunt werken of studeren. We zijn er voor jou en we zijn in de buurt in de school De Boomgaard. Wij zorgen voor opvang die past bij jouw wensen, ook als deze –anders- dan anders zijn. Samen komen we tot verrassende oplossingen.

Kinderdagopvang 0-4 jaar

In onze kinderdagverblijven krijgen kinderen vanaf acht weken tot vier jaar de ruimte om te groeien. Je kind speelt en leert samen met andere kinderen. Kinderen kunnen de hele dag bij ons terecht.

Baby’s

Voor baby’s hebben we een speciaal beleid ontwikkeld, met als belangrijkste punt het rustig en aandachtig bezig zijn met baby’s. Ook het verschonen en voeden benutten we als contactmomenten. We praten en lachen met de baby en geven de tijd om te reageren. Zo ontstaan hele gesprekken.

Peuters

Peuters leren de dingen die belangrijk zijn voor een goede start op de basisschool. Denk aan samen spelen, delen, wachten op je beurt en de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek.

Buitenschoolse opvang 0-13 jaar

We bieden opvang buiten schooltijden: voor en na school én in vakanties. Je kind kan kiezen voor bijvoorbeeld een sportieve of juist een creatieve activiteit. We denken mee waar nodig en laten vrij waar kan. Het accent ligt op vrijetijdsbesteding. De kinderen spelen met hun vriendjes en kunnen zelf kiezen wat ze doen.