Informatiebijeenkomsten

Ouders moeten zich vóór 1 februari  aanmelden bij een basisschool, als hun kind het schooljaar daarna 4 jaar wordt. 

Voor ouders van nieuwe kinderen in groep 1-2 zijn er jaarlijks meerdere informatie-ochtenden op De Boomgaard. U kunt onze school dan 'in bedrijf' zien. Daardoor krijgt u ook een indruk van ons onderwijs in de praktijk.

Ieder jaar zijn er in de kleutergroepen een bepaalde hoeveelheid plaatsen beschikbaar (gr 0: 30 lln; gr 1: 60 lln; gr 2: 62 lln). Er kan sprake zijn van loting. Op de site van www.schoolwijzernijmegen.nl kunt u het exacte aantal beschikbara plaatsen zien.

De informatieochten voor aankomend schooljaar zijn:
(De tijden zijn van 9:00 tot uiterlijk 10:30)

  • Vrijdag 1 december 2023 (VOL)
  • Woensdag 13 december 2023 (VOL)
  • Dinsdag 9 januari 2024
  • Maandag 15 januari 2024

Wilt u graag naar een informatiebijeenkomst komen, geeft u zich dan op door een mailtje te sturen naar:administratieboomgaardlent@josephscholen.nl

Geef bij aanmelding aan met hoeveel personen u wilt komen.

Indien u informatie wenst i.v.m. instroom in groep 3 tot en met 8 dan wordt dit apart met u gepland. Maak daarvoor een aparte afspraak via 024-2037220, of stuur een mail naar: administratieboomgaardlent@josephscholen.nl

Er zijn op dit moment géén beschikbare plaatsen in de kleutergroepen voor schooljaar 2023-2024.

Mochten er nog plekken vrij zijn kunt u dat op de site van schoolwijzer zien. 

U kunt altijd aanmelden bij schoolwijzer. Bij beschikbare plaatsen wordt dan eventueel geloot tussen de ouders die hun kind hebben aangemeld.
Mocht u een kind hebben voor groep 2 t/m 8 kunt u telefonisch contact met ons opnemen, daar zijn mogelijk wel plaatsen vrij.

Jullie hebben via schoolwijzer een plaats toegewezen voor komend schooljaar bij ons op school. Heel fijn dat jullie voor onze school hebben gekozen.

 

Onderstaande bericht geldt voor ouders van wie hun eerste kind naar school gaat en zal starten in een kleutergroep:

Vanaf januari 2024 zal de nieuwe Jenaplanschool van ons bestuur (die komt in Hof van Holland) tijdelijk onderdak krijgen in ons gebouw. Hier is ruimte voor enkele kleutergroepen, omdat onze school nog niet volledig in gebruik is.

Voor informatie over deze nieuwe school kunt u contact opnemen met:patriciacloosterman@josephscholen.nl 

U kunt zich daarvoor al aanmelden bij schoolwijzer. De nieuwe school komt op de plaats waar nu de Aldi is.

Mocht u van plan zijn om uw kind liever te plaatsen op deze nieuwe school (bijvoorbeeld omdat dit in de wijk is waar jullie komen wonen) stuurt u dan een bericht naar    administratieboomgaardlent@josephscholen.nl

Via onderstaande link kunt u al vast een fimpje bekijken van onze school:

Sfeerimpressie van onze school