Informatiebijeenkomsten

Ouders moeten zich vóór 1 februari  aanmelden bij een basisschool, als hun kind het schooljaar daarna 4 jaar wordt. 

Voor ouders van nieuwe kinderen in groep 1-2 zijn er jaarlijks meerdere informatie-ochtenden op De Boomgaard. U kunt onze school dan 'in bedrijf' zien. Daardoor krijgt u ook een indruk van ons onderwijs in de praktijk.

Ieder jaar zijn er in de kleutergroepen een bepaalde hoeveelheid plaatsen beschikbaar (gr 0: 30 lln; gr 1: 60 lln; gr 2: 62 lln). Er kan sprake zijn van loting. Op de site van www.schoolwijzernijmegen.nl kunt u het exacte aantal beschikbara plaatsen zien.

De informatieochten voor aankomend schooljaar zijn:
(De tijden zijn van 9:00 tot uiterlijk 10:30)

Op dit moment staan er geen informatieochtenden gepland. We wachten op dit moment op de aanmeldigen van schoolwijzer voor schooljaar 2023-2024. Mochten er nog plekken vrij zijn kunt u dat op de site van schoolwijzer zien.
Mocht u een kind hebben voor groep 2 t/m 8 kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

 

Wilt u graag naar een informatiebijeenkomst komen, geeft u zich dan op door een mailtje te sturen naar: administratie@bsdeboomgaard-lent.nl. Vermeld daarin met hoeveel personen u wilt komen.

Indien u informatie wenst i.v.m. instroom in groep 3 tot en met 8 dan wordt dit apart met u gepland. Maak daarvoor een aparte afspraak via 024-2037220, of stuur een mail naar: administratie@bsdeboomgaard-lent.nl

Via onderstaande link kunt u al vast een fimpje bekijken van onze school:

Sfeerimpressie van onze school