Informatiebijeenkomsten

Voor ouders van nieuwe kinderen in groep 1-2 zijn er jaarlijks meerdere informatie-ochtenden op De Boomgaard. U kunt onze school dan 'in bedrijf' zien. Daardoor krijgt u ook een indruk van ons onderwijs in de praktijk.

Ieder jaar zijn er in de kleutergroepen een bepaalde hoeveelheid plaatsen beschikbaar (gr 0: 30 lln; gr 1: 60 lln; gr 2: 62 lln). Er kan sprake zijn van loting. Op de site van www.schoolwijzernijmegen.nl kunt u het exacte aantal beschikbara plaatsen zien.

Covid-19 update 24-11-2021:

Vanuit een nieuw OMT-advies en kabinetsbesluit is het vanaf heden niet meer toegestaan om ouders toe laten binnen school. Daarom worden onze informatiebijeenkomsten tot nader bericht online voortgezet. Na aanmelding krijgt u een uitnodiging om via Microsoft Teams deel te nemen aan de online informatiebijeenkomst. Mocht u géén uitnodiging ontvangen dan vragen wij u om tijdig contact op te nemen met ons, graag enkele dagen vóór de bijeenkomst. Als er kort voor de start problemen zijn, één voorbeeld is de deelname aan de bijeenkomst zelf, dan kunnen wij op dat moment niks betekenen voor u en vragen wij u vriendelijk om deel te nemen aan een later geplande bijeenkomst. Zorg er a.u.b. voor dat u ruim op tijd klaar zit en checkt of alles naar behoren werkt.

De bijeenkomsten starten om 9:00 uur eindigen rond 10:30 uur op:

DagDatumBeschikbaar
Dinsdag25 januariJa
Dinsdag8 februariJa
Vrijdag 11 februari Ja
Donderdag24 februariJa

U kunt zich aanmelden via: administratie@bsdeboomgaard-lent.nl

Geef dan door welke datum, met hoeveel mensen en uw 06-nummer en e-mailadres door.

Indien u informatie wenst i.v.m. instroom in groep 3 tot en met 8 dan wordt dit apart met u gepland. Maak daarvoor een aparte afspraak via 024-2037220, of stuur een mail naar: administratie@bsdeboomgaard-lent.nl

Via onderstaande link kunt u al vast een fimpje bekijken van onze school:

Sfeerimpressie van onze school