Informatiebijeenkomsten

Fijn dat u belangstelling heeft voor onze school!

Op dit moment zijn er geen plekken beschikbaar voor groep 0, 1 en 2 voor komend schooljaar. Dit kan gedurende het schooljaar wijzigen, door verhuizingen of omdat per 1-8-2024 ook de Vrije School in Nijmegen Noord gaat starten. Op de website van Schoolwijzer kunt u zien hoeveel vrije plekken er zijn. Na de plaatsingsbrief van schoolwijzer, waarin staat dat u niet bij ons bent geplaatst maar op een andere school, kunt u altijd opnieuw aanmelden voor onze school. Vrije plekken worden steeds opnieuw beschikbaar gesteld bij volgende rondes van loting.

 

Ouders moeten zich vóór 1 februari  aanmelden bij een basisschool (via schoolwijzer), als hun kind het schooljaar daarna 4 jaar wordt. Later kan ook, maar in de praktijk blijkt dat onze school dan alle plekken bezet heeft.

Voor ouders van nieuwe kinderen in groep 1-2 zijn er jaarlijks meerdere informatie-ochtenden op De Boomgaard. U kunt onze school dan 'in bedrijf' zien. Daardoor krijgt u ook een indruk van ons onderwijs in de praktijk.

Ieder jaar zijn er in de kleutergroepen een bepaalde hoeveelheid plaatsen beschikbaar (gr 0: 30 lln; gr 1: 60 lln; gr 2: 62 lln). Er kan sprake zijn van loting. Op de site van www.schoolwijzernijmegen.nl kunt u het exacte aantal beschikbara plaatsen zien.

De informatieochten voor groep 1-2 voor aankomend schooljaar zijn afgesloten. In schooljaar 2024-2025 zijn er weer nieuwe informatiebijeenkomsten

  • nieuwe data volgen vlak voor de zomervakantie

Wilt u graag naar een informatiebijeenkomst komen, geeft u zich dan op door een mailtje te sturen naar: administratieboomgaardlent@josephscholen.nl

Geef bij aanmelding aan met hoeveel personen u wilt komen.

Indien u informatie wenst i.v.m. instroom in groep 2 tot en met 8 dan wordt dit apart met u gepland. Maak daarvoor een aparte afspraak via 024-2037220, of stuur een mail met uw telefoonnummer naar: administratieboomgaardlent@josephscholen.nl Dan zal er contact met u worden opgenomen voor een afspraak.

Er zijn op dit moment géén beschikbare plaatsen in de kleutergroepen voor schooljaar 2023-2024.
Voor schooljaar 2024-2025 maakt schoolwijzer de plaatsing uiterlijk eind februari bekend.

Mochten er nog plekken vrij zijn kunt u dat op de site van schoolwijzer zien. 

U kunt altijd aanmelden bij schoolwijzer. Bij beschikbare plaatsen wordt dan eventueel geloot tussen de ouders die hun kind hebben aangemeld.
Mocht u een kind hebben voor groep 2 t/m 8 kunt u telefonisch contact met ons opnemen, daar zijn mogelijk wel plaatsen vrij.

Via onderstaande link kunt u al vast een fimpje bekijken van onze school:

Sfeerimpressie van onze school